Showbiz

Ultimul sezon de America Express!? Decizie neașteptată, după ce Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost atacați cu pistoalele

schedule 10 nov. 2023, 09:37

Ultimul sezon de America Express!? Decizie neașteptată, după ce Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost atacați cu pistoalele
Sursa foto: YouTube America Express

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost atacați cu pistoalele, în America Express, motiv pentru care au fost luate niște decizii clare în ceea ce privește emisiunea și buna funcționare a lucrurilor, pentru a evita asemenea situații.

De ce decizie ar fi luat producătorii emisiunii America Express

Filmările pentru sezonul acesta el emisiunii America Express nu au fost deloc unele ușoare, mai ales pentru unii dintre concurenții care au trecut prin situații extrem de grele. Într-una dintre cele mai recente ediții ale competiției, chiar înainte de cursa pentru ultima șansă și de eliminarea lor, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost atacați cu pistoalele de către niște columbieni pe motociclete.

Persoanele respective i-au urmărit, iar cel mai tare a suferit reporterița lor, căruia i s-a pus pistolul la tâmplă și i s-a cerut telefonul. Din fericire, toată lumea a scăpat cu viață, dar fiecare dintre ei a rămas cu o traumă, iar concurenții nu s-au mai putut concentra să ducă la bun sfârșit probele din ziua cu pricina, în ciuda faptului că securitatea era deja la un alt nivel și nu mai avea ce să li se întâmple.

„A trecut pe lângă mine ăla cu pistolul și s-a dus la reporter, la Adriana, cu pistolul l-a cap. I-a zis: „Da-mi telefonul”, ea i l-a dat și eu în timpul acesta, mi s-a activat un instinct de salvare și am deschis duba, am tras-o după mine (n.r. Cleopatra), ea a intrat în mașină și s-a auzit pistol. Eu crezut că au împușcat-o pe Adriana. Totul s-a întâmplat în spatele dubei. Nu știai la ce să te aștepți. Eu m-am gândit la ce-i mai rău”, a povestit Edward Sanda, în America Express.

A fost un real șoc pentru toată lumea, deoarece nimeni nu se aștepta la una ca asta, iar surse ale postului de televiziune au declarat că sezonul acesta, securitatea a fost una mult mai mare decât în anii trecuți, tocmai pentru ca toată lumea să se simtă în siguranță, mai ales după acest episod.

De asemenea, se pare că acesta va fi ultimul sezon de America Express și se va reveni la formatul Asia Express, pentru că nimeni nu își mai dorește la expunerea concurenților în felul acestora și nici a echipei de producției. Nimeni nu vrea să își riște viața, siguranța lor fiind pe primul loc.

“Securitatea în acest sezon a fost la cel mai înalt nivel. Cu toate acestea, nu au putut fi prevenite jafurile. Au fost multe momente în care situațiile ar fi putut fi terifiante dacă nu ar fi existat atâta pază și protecție. A fost dificil, motiv pentru care Mona a decis că nu vrea să mai filmeze în aceste țări și nici în America. A spus că nu vrea să mai expună nici concurenții și nici echipa la un asemenea stres. De aceea renunță la forma aceasta a proiectului. De anul viitor se va reveni la formatul Asia Express”, au declarat surse Antena 1, pentru cancan.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---