Showbiz

Cine a părăsit Survivor All Stars. Nimeni nu se aștepta la asta: „Am pentru ce să mă întorc acasă”

schedule 26 ian. 2024, 07:27

Cine a părăsit Survivor All Stars. Nimeni nu se aștepta la asta: „Am pentru ce să mă întorc acasă”
Sursa foto: YouTube Survivor All Stars

O nouă eliminare a avut loc la Survivor All Stars. Cine din echipa Faimoșilor a intrat în duelul eliminatoriu și a părăsit competiția.

Eliminare neașteptată la Survivor All Stars

Jocul de Imunitate nu a fost unul cu final fericit pentru echipa Faimoșilor. Adversarii lor au fost mai buni și au reușit să aducă victoria, în timp ce ei au intrat în lupta pentru imunitatea personală, pe care a reușit să o câștige, spre surprinderea tuturor, Jorge. Deși nu a putut intra pe traseu, din cauza problemelor medicale, artistul a dovedit că are o bună rezistență, primind colanul de imunitate și dreptul de nominaliza pe cineva din tribul lui.

Algerea pe care acesta a făcut-o a fost Elena Ionescu, pe motiv că nu este suficient de bună pe traseu. Cea cu care a intrat la duelul eliminatoriu a fost Roxana Nemeș, votată de cei mai mulți dintre colegii ei pentru eliminare.

Deși Nemeș s-a accidentat a reușit să o învingă pe colega sa, având astfel locul asigurat în concurs pentru cel puțin o săptămână. Înainte de a-și lua la revedere de la Faimoși, Elena Ionescu a dat câteva declarații, spunând că este fericită pentru faptul că nu s-a accidentat și că are pentru ce să se întoarcă acasă.



„Important este să fiți bine voi. Sunt bine. Mă bucur de experiență. Nu se așteaptă nimeni (n.r. să plece acasă). E totul bine. Eu mă bucur. Sunt sănătoasă, nu m-am accidentat. Am pentru ce să mă întorc acasă. Nu am niciun regret, nu există. Mă bucur că am avut o echipă frumoasă. Asta mi-am dorit, vă mulțumesc mult și multă baftă în continuare!”, a declarat Elena Ionescu, la Survivor.

Cea cu care s-a duelat a avut la rândul său ceva de zis. Vedeta consideră că din punct de vedere sportiv, decizia pe care colegii ei au luat-o a fost una corectă.

„Eu știam. E o strategie la mijloc. Ei, de fapt, mă iubesc, dar s-au gândit că e mai bine acasă. Dacă o luăm pe plan sportiv, este o decizie corectă, pentru că până acum nu am adus puncte. Și eu sunt lihnită, îi înțeleg perfect. Dacă se lua în funcție de prietenii, nu era corect, pentru că ne înțelegem okay. Da, mă așteptam. Știam. O să treacă”, a spus Roxana Nemeș.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---