Showbiz

Andreea Tonciu, cuvinte dure la adresa lui Jador după eliminarea de la Survivor All Stars: „Îi recomand să își lase cariera pe care o are”

schedule 26 ian. 2024, 10:55

Andreea Tonciu, cuvinte dure la adresa lui Jador după eliminarea de la Survivor All Stars: „Îi recomand să își lase cariera pe care o are”
Sursa foto: Instagram Andreea Tonciu

Andreea Tonciu a avut numai cuvinte dure la adresa lui Jador, după eliminarea de la Survivor All Stars. Vedeta i-a recomandat, inclusiv, să se lase de meseria pe care o are.

Andreea Tonciu, cuvinte dure la adresa lui Jador

Andreea Tonciu a fost prima concurentă eliminată de la Survivor All Stars. Aceasta a fost votată să intre la duel cu Roxana Nemeș, Faimoasa fiind mult mai rapidă și calculată, câștigându-și astfel locul în concurs. Bruneta nu a reușit să se adapteze deloc în jungla domicană, considerând că e mult mai greu anul acesta decât în sezonul în care a participat ea, motiv pentru care nu regretă neapărat faptul că a revenit în țară.

După eliminarea sa din cadrul competiției Survivor All Stars, ea a fost invitată în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, unde nu doar că a vorbit despre parcursul ei, dar a vorbit și despre Jador. Fosta Faimoasă și-a schimbat total părerea despre cântărețul de manele, după ce a încercat să poarte câteva discuții cu acesta în Republica Dominicană.

Având în vedere că artistul este foarte apropiat de Dumnezeu și chiar și-a luat Biblia la Survivor, Andreea Tonciu i-a recomandat să se lase de meseria pe care o are, după ce se întoarce acasă și să se facă preot sau călugăr. Sinceră din fire, ea a mai zis și că nu și-ar putea deschide sufletul în fața lui, pentru că a încercat deja, iar lucrurile nu au ieșit deloc cum spera.

De asemenea, Andreea Tonciu este de părere că nici Zanni nu a fost în regulă cu ea, iar cel mai tare a fost deranjată de faptul că atât el, cât și Jador nu au făcut altceva decât să o subestimeze.

„Îi recomand să își lase cariera pe care o are acum și să se călugărească când iese din concurs. Îl văd călugăr, preot.”, a declarat Andreea Tonciu.
„Te-ai duce la el la spovedanie?”, a întrebat-o Cătălin Măruță.
„Nu, nu pot să mă bag sub patrafirul lui.”, a mai afirmat fosta Faimoasă.
 „Sora mea, ți-ai deschide sufletul în fața lui? La modul ăsta.”, i-a mai zis prezentatorul
„Nu, pentru că am văzut ce fel de om este. Am vrut să-mi deschid sufletul la el, am avut o discuție noi doi și chiar am fost filmată și omul s-a schimbat radical, adică veriga slabă...
Hai să-ți spun că sunt foarte sinceră. Ce m-a deranjat pe mine: că el și Zanni m-au subestimat.”, a adăugat vedeta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---