Showbiz

Andreea Marin, declarații neașteptate despre Mihaela Rădulescu: „Am tot încercat să scap de această rivalitate”

schedule 11 sept. 2023, 10:09

Andreea Marin, declarații neașteptate despre Mihaela Rădulescu: „Am tot încercat să scap de această rivalitate”
Sursa foto: YouTube Andreea Marin

Andreea Marin a făcut câteva declarații cu totul și cu totul neașteptate despre Mihaela Rădulescu. Iată ce a zis despre rivalitatea dintre ele!

Andreea Marin, declarații neașteptate despre Mihaela Rădulescu

Timp de mai mulți ani, despre Andreea Marin și despre Mihaela Rădulescu s-a spus că ar fi cele mai mari rivale. Deși toată lumea a așteptat ca măcar una dintre ele să iasă în față și să lămurească întreaga situație dintre ele, mărturisirile au întârziat să apară. De curând, fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize, Surprize” a decis că a venit vremea să lămurească pe toată lumea în ceea ce o privește pe presupusa ei rivală, spunând din start că a încercat din greu, multă vreme, să elimine această concurență.

Nu mai este un secret că vedetele au fost căsătorite cu același bărbat, acesta fiind și motivul pentru care oamenii au vorbit timp de mai mulți ani despre o rivalitate. Andreea Marin a spus că nu a existat o luptă între ele, doar că comunică deloc în afara televiziunii și consideră că este cel mai bine așa, pentru că nu sunt compatibile din acest punct de vedere. Mai mult de atât, diva a mărturisit că preferă să fie diplomată în cazul de față, mai ales că nu este prima dată când i se cere să discute pe marginea subiectului.

„Nu a fost nicio luptă între mine şi Mihaela, nu au fost lucrurile dorite aşa de mine. Nu comunicăm şi în afara teleziunii. Cred că e mai bine să fim pe drumuri diferite. În afara televiziunii, nu avem o relaţie, nu avem compatibilităţi. E mai bine să fiu diplomată şi să tac. Am tot încercat să scap de această rivalitate, dar s-a tot ţinut de mine”, a declarat Andreea Marin, în podcast-ul moderat de Cătălin Măruță.



Cu toate acestea, cunoscuta prezentatoarea nu s-a oprit aici cu dezvăluirile despre presupusa ei rivală, Mihaela Rădulescu. Aceasta nu a dorit să răscolească trecutul și nici să discute despre bărbatul cu care ambele au fost măritate, pentru că nu crede că i-ar face bine să aducă în prim plan relațiile încheiate. A făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a o salva, nu a mers, așa că până la urmă s-a dat bătută și și-a văzut de viața sa și este mai fericită ca oricând alături de partenerul ei de viață cu care are o legătură specială bazată pe iubire sinceră, comunicare și respect.

„Nu vreau să răscolesc trecutul, nu îmi place să aduc în prim plan relaţiile încheiate. Întotdeauna fac totul, merg până la capătul drumului pentru a salva relaţia. Am încercat să fac ceva să fie mai bine. Când ajungi la concluzia că nu mergi într-o direcţie bună nu are rost să mai stai… Nici tu, nici celălalt! Pentru că nu doar tu stagnezi”, a mai zis Andreea Marin, în cadrul aceluiași podcast.




SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---